Nieuws

De Sloep-Onze Thuis

recentste berichten

 • Steun van Koning Boudewijnstichting

  De Sloep-Onze Thuis kreeg een aanzienlijk fianciële steun via de Koning Boudewijnstichting, die snel middelen heeft vrijgemaakt voor armoede- en dak- en thuislozenorganisaties, zodat ze hun kwetsbare doelpubliek in deze periode van de strijd tegen het coronavirus voort kunnen helpen.

  Ook andere organisaties en personen bieden ons materiële en financiële steun.

  Dit maakt het voor ons mogelijk om, ook in deze uitzonderlijke tijden, bij te dragen aan een grotere levenskwaliteit voor een groeiende groep mensen in armoede.

 • De Sloep-Onze Thuis in coronatijden

  De corona-crisis dwingt ons ertoe om alle ontmoetingsactiviteiten stop te zetten. Ook de dagelijkse warme maaltijden kunnen we niet langer aanbieden.

  Maar door de werkwijze aan te passen en met de medewerking van tijdelijke vrijwilligers kan de voedselsteun wel verder gaan. Die blijkt immers meer dan ooit levensnoodzakelijk voor veel mensen in armoede.

  Daarom is er in De Sloep-Onze Thuis, zo lang de corona-maatregelen van toepassing zijn, voor alle ingeschreven bezoekers een wekelijkse voedselondersteuning op donderdagvoormiddag. Omwille van de veiligheidsvoorschriften is de werkwijze wel anders en is het aanbod wat beperkter.

 • Bezoek Van Eyck-tentoonstelling afgelast

  Het geplande bezoek aan de Van Eyck-tentoonstelling gaat niet door.
  Het MSK is momenteel gesloten vanwege de coronoa-crisis


De Sloep-Onze Thuis kiest ervoor om de beschikbare middelen zo veel mogelijk te gebruiken ten voordele van de doelgroep.
Daarom gebruikt De Sloep-Onze Thuis voor deze website een gratis toepassing (WordPress) en gratis webruimte.
Daardoor kan je als gebruiker wel reclameboodschappen te zien krijgen.
Op de inhoud van die boodschappen heeft De Sloep-Onze Thuis geen invloed. Ze krijgt er ook geen inkomsten voor.

%d bloggers liken dit: